Hvad er duftvoks?

Dufte til hjemmet kommer i mange skønne afskygninger.

DuftVerkets EU-dyrkede sojavoks tilsat duftolier er nok den sjoveste, mest budgetvenlige og sundeste måde at give hjemmet en lækker duft på. Min duftvoks består af små brikker, som du smelter i toppen af en aromalampe, med er fyrfadslys under – eller en elektrisk duftlampe.

Her står det så og afgiver en en solid duft af høj kvalitet, så du ikke længere skal trækkes med kunstigt-duftende eller ikke-duftende lys. 

👉 En 2. vigtig feature ved duftvoks er, at du kan justere intensiteten efter behov. Er du til en meget mild duft, kan en brik f.eks. skæres over i to – eller du kan puste fyrfadslyset, når duften du ønsker er opnået.  Du kan omvendt også bruge to brikker for ekstra power (dette er dog virkelig sjældent brugt – i hvert fald i duftlamperne til fyrfadslys, som bliver varmere end dem til strøm)

 

👉 En 3. vigtig feature ved duftvoks er, at du nemt kan skifte duft efter humør. Brug f.eks. en frisk, ren duft i løbet af dagen for at få mere energi og en hyggelig, varm duft om aftenen til din kaffe og hyggestund i sofaen. Se mere om hvordan du nemmest skifter duft her

 

👉 En 4. vigtig feature ved denne sojavoks er, at du for få kroner kan  købe en tester inden du comitter dig til timevis af duft, som du ikke kan dufte gennem skærmen (endnu da)

 

👉 En 5. vigtig feature er, at det ikke brænder på eller koger og sprøjter, som hvis man f.eks. bruger vand og olie

 

👉 En 6…. ej okay. Jeg stopper nu. Hvis du stadig har spørgsmål til det her koncept, så se evt. videoerne herunder eller send mig en mail på ln@duftverket.dk. Den øverste video nedenfor (?!) er lavet af min kreative og meget, meget søde kunde Marie, som desuden giver et genialt tip til opbevaring af din duftvoks. Nederst ser du mit fjollede forsøg på at lege Jørgen Clevin…

I tvivl om hvilken duft du skal vælge? klik her >>

 

Du kan læse mere om hvordan du skifter duft osv. HER eller hente en brugsanvisning HER

 Se flere videoer  på min Youtube-kanal HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.