Hvad er duftvoks?

Dufte til hjemmet kommer i mange skønne afskygninger.

DuftVerkets økologiske sojavoks tilsat duftolier er nok den sjoveste, mest budgetvenlige og sundeste måde at give hjemmet en lækker duft på. Voksen består af små brikker, som du smelter i toppen af en aromalampe, med er fyrfadslys under. Her står det så og afgiver en en solid duft af høj kvalitet, så du ikke længere skal trækkes med kunstigt-duftende eller ikke-duftende lys.

En anden vigtig feature ved duftvoks er, at du kan justere intensiteten efter behov. Er du til en meget mild duft, kan en brik f.eks. skæres over i to – eller du kan puste fyrfadslyset, når duften du ønsker er opnået.

 

En 3. vigtig feature ved duftvoks er, at du nemt kan skifte duft efter humør. Brug f.eks. en frisk, ren duft i løbet af dagen for at få mere energi og en hyggelig, varm duft om aftenen til din kaffe og hyggestund i stofaen. Se mere om hvordan du nemmest skifter duft her

 

En 4. vigtig feature ved denne sojavoks er, at du for få kroner kan  købe en tester inden du comitter dig til timevis af duft, som du ikke kan dufte gennem skærmen (endnu da)

 

En 5. vigtig… ej okay. Jeg stopper nu. Hvis du stadig har spørgsmål til det her koncept, så se evt. videoerne herunder eller send mig en mail på ln@duftverket.dk. Den øverste video er lavet af min kreative og meget, meget søde kunde Marie, som desuden giver et genialt tip til opbevaring af din duftvoks. Nederst ser du mit fjollede forsøg på at lege Jørgen Clevin…

 

 Se flere videoer  på min Youtube-kanal HER

2 tanker om “Hvad er duftvoks?

 1. Hej 🙂
  Super fin og sjov video; og supersød lampe. Men jeg bliver altså lige nødt til at sige, at hvis man alligevel skal tænde og brænde et paraffin/stearin lys for at få duften frem i sojavoksen, hvor i alverden er miljøgevinsten så blevet af i forhold til et almindeligt duftlys?? Det giver ingen mening 😉 kh Stine

  1. EDIT NOVEMBER 2016: NU HAR JEG SOJAFYRFADSLYS PÅ HYLDERNE – DU FINDER DEM HER:

   Hej Stine

   Tak for din ros og dit spørgsmål – det er dejligt, at der er lidt skepsis også! Har faktisk lidt undret mig over, at ingen har nævnt det tidligere..

   Miljøgevinsten er der dog stadig. Som producent har jeg valgt at støtte op om soja-industrien frem for at bruge billig stearin. Det er bl.a. miljøbevidstheden der spiller ind der. Så MINE produkter indeholder altså ikke paraffin/stearin men kun økologisk sojavoks. Så er det (groft sagt) op til dig som forbruger, hvordan du vil smelte duftvoksen. Du kan nemlig godt finde fyrfadslys lavet på sojavoks (hvilket jeg stadig arbejder på at bliver forhandler af) eller du kan smelte voksen i en elektrisk smelter (hvilket jeg også arbejder på, at blive forhandler af) Til sidst nævnte skal der så selvfølgelig bruges strøm og er man meget miljøbevidst, ja så er det måske ikke et alternativ.

   Jeg kan godt lide, når der bliver stillet spørgsmål og forbrugeren er lidt kritisk, så tusind tak for det 🙂 KH Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.