Rabatkode til duftlys

Rabatkode til duftlys

Lad mig gætte; Du ELSKER gode dufte, men har også (næsten) samme passion for et godt tilbud? Så er vi to… Du kan kan score dig til en lækker rabatkode på duftlys på følgende måder:

 

1. Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Når din tilmelding er gennemført kommer du til en side, hvor du finder en éngangs-rabatkode på 10%. Rabatten trækkes automatisk fra, når du indtaster den i rabatkode-feltet ved tjek-ud. Der er ingen krav til mindstebeløb, og så gælder den på alle produkter (dog ikke fragten)

Hvis du lukkede pop-up´en inden du nåede at tænke dig om (høhø…) så kan du finde tilmeldingsformularen lige HER.

2. Bliv DuftAnmelder!

Jeg sætter stor pris på din ærlighed,og er altid interesseret i konstruktiv kritik. Derfor tilbyder jeg dig en rabatkode på 10 %, når du går ind og afgiver en anmeldelse.

Du gør det ved at finde den duft/aromalampe, som du gerne vil anmelde og så klikke på fanen “Anmeldelser” der ligger lige under produktbilledet.

 

12 tanker om “Rabatkode til duftlys

 1. Har lige modtaget min pakke og Clean Clean Cotton er helt klar min nye favorit. Så for ikke at løbe tør har jeg nu bestilt en plade 😉

  Duftende hilsner
  Britt Rath

  1. Hej Britt

   Tusind tak for endnu en ordre og for din dejlige besked. Det er skønt når man lige finder sin helt egen favorit ikke?
   Din ordre er på vej! 🙂

   Også duftende hilsner til dig retur! 🙂

   1. Jeg tænder Oh so clean hver morgen.. inden alle vågnet. Duften hænger i huset et godt stykke tid. Jeg kan godt lide det stærkt. Her dufter bare då rart og rent uden den der rengøringsmiddel duft. Det gør mig afslappet og rolig og elsker at gå og bare nyde den dejlige duft

 2. elsker oh so og cotton. næste gang må jeg prøve den nye med syrener. elsker duft lys men dem man kan købe i butikker er altså ikke så holdbare i duften. har også prøvet alt det fra partylite og det var der jeg blev vild med de her smelte melts. men nu har jeg kun dig at købe af men det er også super godt. kommer snart en ny bestilling herfra.
  hav en god dag

  1. Tusind tak Diana. Dejlige ord. Party Lite er det ikke sådan noget homeparty? Synes aldrig jeg har set dem i butikker eller noget, men har godt hørt om dem.
   Jeg kan love dig for, at Lilacs in Bloom holder nøjagtig lige så godt som Oh So Clean, Clean Clean Cotton og mine øvrige duftvoks. Den har fået en forrygende “start på livet” her i min lille kiosk, så den er bestemt kommet for at blive 🙂
   Tak Diana og hav en velduftende dag 🙂
   VH Lene

 3. Vil lige sende en lige Forårs hilsen, sidder og nyder din dejlige skønne dufte, som har fyldt skønt i vores hjem nu et år. Hele Familien nyder dejligt af det og alle der kommer her, syntes at det er super at der er lavet noget såå fantastisk som dine skønne dufte.
  Blot en lille hilsen fra mig til dig
  Er snart ved at skal afgive min store orden igen, men gør det gerne, det er hver en krone vær i guld.
  Knus Pia fra Svendborg

  1. Ejjj Pia hvor er du altså bare sød, at smide sådan en kommentar! Du ved slet ikke, hvor meget det varmer, at læse de ord. Tusind tak – og god weekend til dig.
   Knus tilbage, Lene fra Herning 🙂

 4. Lige en fredags hilsen😀

  Jeg stødte lige på din side på FB😀 og har fået min første bestilling👍

  Jeg kunne næsten ikke vente med, at få tændt min lampe🥰

  Jeg elsker dufte i hjemmet og jeg må nok tilstå, at det ikke er sidste gang jeg sender en bestilling hos dig😀 det er et fantastisk produkt du har.

  Knus
  Charlotte

 5. Jeg er super glad for frispark clean cotton, den spreder en skøn duft i hele huset

 6. Så har jeg lige haft gang i warm fluffy towels.. og er helt vild med den.. rolig og lun og ren hygge duft 😉 Den er nu blandt favoritterne 😉

 7. Er super glad for mine duft blokke og er meget tilfreds med priser, kvalitet, service og levering.
  Glæder mig til at snart handle hos Lene igen.

  1. Hej Johnny – tusind tak. Det er virkelig sødt skrevet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *