Personoplysninger

Siden her er til for at forsikre dig, om min vilje til at beskytte dig og dine oplysninger. Her kan du altså læse hvilke informationer jeg indsamler og hvad jeg bruger dem til.

 

Sikkerhed

Websitet er bygget meget sikkert, med hensyn til at beskytte de data, som du har betroet mig. Jeg har bl.a. en sikker krypteret server (PayPal) til at behandle kreditkort oplysninger, og alle oplysninger bliver straks ført videre og herefter slettet.

Ligeledes kan jeg heller ikke se dit password til din konto her på DuftVerket.dk.

Ordresider

DuftVerket.dk har sider, hvor du kan indtaste dine kontaktoplysninger. Disse bruger jeg til at komme i kontakt med dig, hvis det bliver nødvendigt. Fx ved fejl i bestillingen etc. Desuden kan jeg ikke sende dine varer uden din adresse 🙂 Hvad angår dit mobilnr. er det blot en service DAO udbyder – du modtager en sms når din pakke kan afhentes. Det er altså IKKE fordi du bliver ringet op af mig eller nogen tredjepart.

Alle kreditkort informationer bliver slettet umiddelbart efter, at pengene er hævet på din konto, og informationerne bliver IKKE gemt på en server.

Nyhedsbrev

Vælger du (fornuftigt nok) at komme på nyhedsbrevslisten og blive en del af DuftPanelet, bruger jeg udelukkende din mailadresse til dette formål. Du vil naturligvis aldrig opleve spam fra mig, du kan altid med ét klik afmelde dig igen og selvfølgelig vil din e-mail adresse ALDRIG blive udleveret til tredjemand.

Eksterne links

Websitet indeholder links til eksterne sites, som jeg ikke har ansvaret for.

2 tanker om “Personoplysninger

 1. Super skønne dufte 👍🏽Det dejligt endelig og kunne få disse i dk normalt har jeg købt fra USA de har jo de vildeste Duftvoks
  Men jeg må sige i gør det super godt
  Tak for god service 😄

  1. Hej Heidi
   Tusind tak for de søde ord. Og ja i USA er det ikke just et nyt fænomen 🙂
   God aften til dig, kh Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *