Privatlivspolitik

DuftVerket er dataansvarlig – sådan kontakter du os

Navn: Lene Nehlsen
Adresse: Holbækvej 26, 7400 Herning
CVR-nr.: 35017038
Telefon: 22351907 (privattelefon men kan naturligvis bruges hvis nødvendigt)
E-mailadresse: ln@duftverket.dk

Der indsamles følgende data

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnr
  • E-mailadresse
  • Betalingsoplysninge
  • IP-adresse

Vi opbevarer altid dine data sikkert, videregiver dem aldrig til udenforstående parter, sletter dem, når de ikke længere er relevante og bruger aldrig data til andre formål end oplyst i dokumentet her.

 

Formål med at indsamle data:

Behandling og levering af din ordre
Når du afgiver din ordre deler du samtidig dit navn, adresse, tlfnr og emailadresse, som vi skal bruge for at kunne behandle ordren. Efterfølgende deles disse data med vores betalingsindløser, vores lager og til sidst vores leveringspartnere. Disse samarbejdspartnere er ligeledes forpligtet til at sikre dine data.

Kundeservice
For at kunne hjælpe ved evt. spørgsmål til ordrestatus, ombytning af vare eller lignende opbevarer vi ovenstående data for at kunne levere den bedst mulige service. 

Derudover giver en anmeldelse af et produkt fra din side DuftVerket rettigheder til at sende dig en mail. Dette medfører naturligvis ikke, at du bliver tilmeldt mit nyhedsbrev.

Markedsføring
For at kunne holde dig informeret om f.eks. nyheder, tilbud m.m. via vores nyhedsbrev, har vi adgang til din mailadresse. Altid kun modtaget med dit samtykke.

Forbedring af din brugeroplevelse 
Vi ønsker altid at præsentere dig for varer, som systemet aflæser har din interesse. Dette foregår via cookies. Ligeledes bruges disse cookies til at vi kan føre statistikker over antal besøgende, mest solgte varer m.v.

Kontrol med spam
Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Lovmæssige krav 
Eksempelvis i forbindelse med din reklamationsret og bogføring.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine data

• Gennemførelse af ordre
• Vores interesse og fokus på kundeservice, forbedring af brugeroplevelse mv.
• Lovmæssige krav som bogføring og reklamationsret mv.

Alle informationer er indsamlet via ordrer foretaget af dig eller tilmelding til nyhedsbrev, hvilket du aktivt har afgivet samtykke til.

Cookies

Generelt kan cookies inddeles i tre kategorier

  1. De nødvendige cookies som websitet  ganske enkelt har behov for, for at fungere. Det kan være funktioner som ”Tilføj til kurv” og “Ønskelisten”. Brugeren kan ikke fravælge disse nødvendige cookies, da de er nødvendige for sidens generelle funktionalitet.
  • Cookies til ydeevne og statistikker. Disse eksistere for at forbedre ydeevnen på websitet og for at ejeren af webstedet kan føre statistikker i f.eks. Google Analytics.
  • Markedsføringorienterede cookies. For at websitets kan finde dig igen på sociale medier benyttes ofte retargeting. Det er en måde hvorpå du som bruger bliver præsenteret for emner og produkter, som du tidligere har vist interesse i fremfør tilfældige annoncer og opslag fra firmaer, som du måske slet ikke er i målgruppen for.

Om brugen af cookies hos DuftVerket

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

 

Overførsel til modtagere indenfor EU

Dine data bliver videregivet til DuftVerkets databehandlere som tæller softwarefirmaer indenfor bogføring, oprettelse af fragtlabels og fragtfirmaerne. Alle disse har vi underskrevet en databehandleraftale med.

Overførsel til modtagere i tredjelande

Vi vil overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU og EØS. Det drejer sig om;

  • Mailchimp, som er et software-firma vi benytter til håndtering af vores nyhedsbrev. Mailchimp er beliggende i USA og har afgivet en databehandleraftale, således at de lever op til den danske lovgivning. Mailchimp beskyttet via EU’s og USA’s værn om privatlivets fred.
  • Google hvis værktøjer Adwords og analytics vi bruger til annoncering og website statistikker. Google er ligeledes beliggende i USA og er beskyttet via EU’s og USA’s værn om privatlivets fred.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Er du tilmeldt DuftPanelet/nyhedsbrevet bliver der 1 gang årligt ryddet op i anktive brugere, som ikke udviser interesse og dermed bliver slettet helt fra Mailchimp.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet 
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.