Om DuftVerket

 

Du elsker gode dufte, og du har fortjent kvalitet. Du har fortjent de mest luksuriøse duftolier i en økologisk sojavoks, der ikke soder. Kun det bedste er godt nok right?

Væk med med 90´ernes syntetisk-duftende lys, og væk med dem der ikke dufter af en skid! Eller.. jeg har nu heller ikke selv nogen skid-duft… Men altså der skal andre boller på suppen – og andre dufte i næsen!

Jeg, Lene Nehlsen – Moder af DuftVerket, er selverklæret DuftNørd og elsker ganske enkelt lækre dufte – hvem gør egentlig ikke dét? I min optik findes der dog desværre ALT for mange dårligt fremstillede duftlys, der lugter af billig toiletrens – ja eller af ingenting! Derfor fremstiller jeg den lækreste duftvoks, som er et super cool og miljøvenligt alternativ til duftlys.

Lad mig tage chancen og vove den påstand, at du finder det største udvalg af dufte her hos mig. Med en testerpris på bare 29,- kan du teste dig frem til lige præcis DIN signatur-duft. Den der gør, at du føler dig HELT hjemme i dit hjem. En mild og behagelig duft tilfører virkelig en ekstra dimension til din bolig. Mere hygge. Mere lækkerhed.

Personligt elsker jeg mange forskellige dufte. Jeg vil have alt fra de friske dufte som havluft, grønt græs og sæbe og hyggelige aften-dufte som kaffe og chokolade til de mere eksotiske saftige dufte af papaya og kiwi! Dufte til alle behov og alle former for stemning.

Søger du noget bestemt, som ikke umiddelbart er på lager? Jamen så sig til! Så finder vi nok også ud af det.

Og et lille PS: Jeg tilbyder også B2B-salg. Læs mere HER

     iværksætterportræt, kvindelig iværksætter, soyalys og soyavoks

2 tanker om “Om DuftVerket

  1. Jeg er simpelthen så lykkelig, pakke ankom i dag 😘 + en lille gave fra søde Lene💐 Jeg er så glad for duftlys, tændt altid når jeg er hjemme 💓 Tak Lene 😉

    1. Orv tusind tak Jeannie – så dejligt at høre 🙂 VH Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.