Svært ved at vælge din duft?

Jeg ved det godt… Der ER mange varianter af duftvoks at vælge imellem herinde. Jeg har lyttet til alle jer, der siger, at I simpelthen ikke kan bestemme jer for hvilke testere, I gerne vil prøve. Derfor har jeg oprettet en vare der simpelthen hedder Tester-Mix hvor du får fem af de gode testere (til en vanvittig pris) og du tester løs! Find den her!

Så skal du sådan set bare udvælge din aromalampe hvis ikke du allerede har en selvfølgelig 🙂

Duftvoks - økologisk sojavoks, bedre end duftlys

 

Billige duftlys – i super kvalitet, og et stort udvalg. Start evt. med  prøvepakken HER

9 thoughts on “Svært ved at vælge din duft?

 1. Det er bare en super god idé, med sådan en testpakke.
  Et spørgsmål: kan det passe at soyaen ikke fordamper/forsvinder ligesom stearin gør? Så soyaen bare bliver svagere og svagere i duften? Jeg har brændt ca 15-20 timer på én brik, men jeg synes det ser ud som om der stadig er samme mængde i skålen.

  • Hejsa Lisa

   Tusind tak for din kommentar! Ja det er helt korrekt, at voksen ikke fordamper – kun duften. Så du skifter bare, når den ikke længere afgiver nok duft 🙂

 2. Stæmmer det så at hvis man køber en startpakke så behøver man ikke at købe en duftlampe? Hvilken lampe får man så med? Og får man en lampe med HVER gang man køber tester? Jeg tenkte at købe en tester fra lidt forskjellige kategorier, men ønsker jo naturligvis ikke en lampe hver gang man køber en tester 🙂

  • Hej Christina
   Tak for din besked.
   Aromalampen er ikke med i den her startpakke/mix-pakke.
   Den består kun af 5 tilfældigt udvalgte testere.
   Fortsat god dag – og god påske selvfølgelig!
   Vh Lene

 3. Hej!
  Jeg har en ‘duftlampe’ som jeg bruger til duftolier, kan de også bruges til soyaduftene? 🙂 Den jeg har plejer jeg at putte vand i og så et par dråber duftolier.

  Glæder mig til at få svar, jeg er nemlig helt vild med det her koncept da jeg ikke tåler andet en ren stearin eller soyalys 👍👍👍👍

  • tilføjer lige denne kommentar da jeg glemte at krydse boksen af hvor man gerne vil have svar! 🙂

   • Hehe – jeg kender kun alt for godt det med at glemme at tilmelde sig svar! Og hej Naima – tak for dit spørgsmål.

    Du kan sagtens bruge den samme, hvis det er en keramik duftlampe a la dem jeg har, og hvis skålen ellers er stor nok, hvilket selvfølgelig svært for mig at afgøre, men jeg har endnu til gode at “møde” en aromalampe, der ikke havde plads nok til minimum en enkelt brik af min duftvoks 🙂

    Der findes også elektriske “diffusere” som blæser damp med aromaolier ud i luften, men jeg går ikke ud fra, at det er dem, du mener?

    Tak for dine søde ord i øvrigt – det lyder som om, at du er kommet til ret rette sted 🙂

    VH Lene

    • Hej tak for det hurtige svar! Jeg tror faktisk det er sæbesten den er lavet af og købt i the body shop! Den er i hvert fald ikke lavet af keramik, må man bruge sådan en? 🙂

 4. Hov? Jeg har slet ikke fået notikation om, at du havde skrevet igen, så derfor har jeg ikke svaret dig – UNDSKYLD!
  Mailer dig lige svaret også, for det er da træls at vente så længe..

  Nå anyways – det er jeg 99% sikker på, at du kan! Hvis det viser sig, at det ikke duer, så er du velkommen til at returnere dit køb til mig og få dine penge igen i hvert fald. Fortsat god dag – og undskyld igen Naima!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.