Er du ny hos DuftVerket?

Eller har du bare svært ved at vælge duft? Så læs med her…

Jeg ved det godt… Der ER mange varianter af duftvoks at vælge imellem herinde, og det kan være ret overvældende at komme i gang.

Derfor tilbyder jeg det, som jeg kalder en Tester-Mix i to forskellige str. hvor du får hhv. 5 eller 10 lækre testere (til en vanvittig god pris) og så er det bare at teste løs!

Tester-mix´en er oplagt til nye kunder = en start-pakke. Og selvfølgelig også oplagt til de skønne stam-kunder, som bare elsker alle duftene og derfor gerne snupper en “lykkepose” hvor styk-prisen pr. tester er helt vi bund.

Find en Tester-Mix her

Alternativt kan du finde din favorit-kategori under Shop eller bruge søgefeltet til at søge på dine favorit duftnoter som f.eks. “lavendel” “musk” eller bare “frisk“.

Når du har valgt dine dufte, mangler du bare at udvælge din duftlampe  som skal smelte voksen og få duften til at fylde rummet 🤍 Her kan du vælge mellem en duftlampe til fyrfadslys – eller én duftlampe til strøm.

Find din favorit duftlampe her

Når du har bestilt og dine produkter ankommer, så klapper du først i dine små hænder, mens du dufter til alle godterne. Eller… det er måske bare mig…

How to? Jamen helt kort:

Du lægger en brik voks i toppen af din lampe, som du tænder / sætter et fyrfadslys under and then the magic will happen…. Duften spreder sig i rummet og det er ren selvforkælelse, som kan mærkes i krop og sjæl. Enjoy 🤍 

For mere info om duftvoksens fordele og hvordan du bruger den – klik HER

Jeg lægger også en brugsanvisning ved din ordre, så det er så nemt for dig som muligt at komme i gang med at bruge duftvoks. Du kan også downloade den HER

duftlampe aromalampe til duftvoks
Her er det den der hedder “sort trådkurv” som du finder ved at klikke på billedet. Den kan både bruges til duftvoks som på billedet her – men også til æteriske olier, hvis du er til den slags.

7 tanker om “Er du ny hos DuftVerket?

 1. Det er bare en super god idé, med sådan en testpakke.
  Et spørgsmål: kan det passe at soyaen ikke fordamper/forsvinder ligesom stearin gør? Så soyaen bare bliver svagere og svagere i duften? Jeg har brændt ca 15-20 timer på én brik, men jeg synes det ser ud som om der stadig er samme mængde i skålen.

  1. Hejsa Lisa

   Tusind tak for din kommentar! Ja det er helt korrekt, at voksen ikke fordamper – kun duften. Så du skifter bare, når den ikke længere afgiver nok duft 🙂

 2. Stæmmer det så at hvis man køber en startpakke så behøver man ikke at købe en duftlampe? Hvilken lampe får man så med? Og får man en lampe med HVER gang man køber tester? Jeg tenkte at købe en tester fra lidt forskjellige kategorier, men ønsker jo naturligvis ikke en lampe hver gang man køber en tester 🙂

  1. Hej Christina
   Tak for din besked.
   Aromalampen er ikke med i den her startpakke/mix-pakke.
   Den består kun af 5 tilfældigt udvalgte testere.
   Fortsat god dag – og god påske selvfølgelig!
   Vh Lene

 3. Hej!
  Jeg har en ‘duftlampe’ som jeg bruger til duftolier, kan de også bruges til soyaduftene? 🙂 Den jeg har plejer jeg at putte vand i og så et par dråber duftolier.

  Glæder mig til at få svar, jeg er nemlig helt vild med det her koncept da jeg ikke tåler andet en ren stearin eller soyalys 👍👍👍👍

  1. tilføjer lige denne kommentar da jeg glemte at krydse boksen af hvor man gerne vil have svar! 🙂

   1. Hehe – jeg kender kun alt for godt det med at glemme at tilmelde sig svar! Og hej Naima – tak for dit spørgsmål.

    Du kan sagtens bruge den samme, hvis det er en keramik duftlampe a la dem jeg har, og hvis skålen ellers er stor nok, hvilket selvfølgelig svært for mig at afgøre, men jeg har endnu til gode at “møde” en aromalampe, der ikke havde plads nok til minimum en enkelt brik af min duftvoks 🙂

    Der findes også elektriske “diffusere” som blæser damp med aromaolier ud i luften, men jeg går ikke ud fra, at det er dem, du mener?

    Tak for dine søde ord i øvrigt – det lyder som om, at du er kommet til ret rette sted 🙂

    VH Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.