Svært ved at vælge din duft?

Jeg ved det godt… Der ER mange varianter af duftvoks at vælge imellem herinde.

Jeg har lyttet til alle jer, der siger, at I simpelthen ikke kan bestemme jer for hvilke dufte, I gerne vil prøve. Derfor tilbyder jeg en Tester-Mix hvor du får fem af de gode testere (til en vanvittig pris) og du tester løs!

Tester-mix´en er oplagt til nye kunder = en start-pakke. Og selvfølgelig også oplagt til de skønne stam-kunder, som bare elsker alle duftene og derfor gerne snupper en “lykkepose” hvor styk-prisen pr. tester er helt vi bund.

Find din Tester-Mix her

Så skal du sådan set bare udvælge din aromalampe  og lægge en bestilling på de to produkter.

Find din aromalampe her

Når dine produkter ankommer lægger du en brik voks i toppen af din lampe – tænder et fyrfadslys under (evt. også af soja, som du finder her) and then the magic will happen…. Duften spreder sig i rummet og velværen overmander dig. Det er REN selvforkælelse!

Find fyrfadslys af sojavoks her


Så det er altså klart mit bedste tip til at finde billige duftlys. Selvom det virker forkert at kalde duftene “billige” hvis du spørger mig. Det er trods alt høj, håndlavet kvalitet. Sagde Frk. Smart Ass her….

Anyways – start med  prøvepakken / Tester-Mix´en HER

7 tanker om “Svært ved at vælge din duft?

 1. Det er bare en super god idé, med sådan en testpakke.
  Et spørgsmål: kan det passe at soyaen ikke fordamper/forsvinder ligesom stearin gør? Så soyaen bare bliver svagere og svagere i duften? Jeg har brændt ca 15-20 timer på én brik, men jeg synes det ser ud som om der stadig er samme mængde i skålen.

  1. Hejsa Lisa

   Tusind tak for din kommentar! Ja det er helt korrekt, at voksen ikke fordamper – kun duften. Så du skifter bare, når den ikke længere afgiver nok duft 🙂

 2. Stæmmer det så at hvis man køber en startpakke så behøver man ikke at købe en duftlampe? Hvilken lampe får man så med? Og får man en lampe med HVER gang man køber tester? Jeg tenkte at købe en tester fra lidt forskjellige kategorier, men ønsker jo naturligvis ikke en lampe hver gang man køber en tester 🙂

  1. Hej Christina
   Tak for din besked.
   Aromalampen er ikke med i den her startpakke/mix-pakke.
   Den består kun af 5 tilfældigt udvalgte testere.
   Fortsat god dag – og god påske selvfølgelig!
   Vh Lene

 3. Hej!
  Jeg har en ‘duftlampe’ som jeg bruger til duftolier, kan de også bruges til soyaduftene? 🙂 Den jeg har plejer jeg at putte vand i og så et par dråber duftolier.

  Glæder mig til at få svar, jeg er nemlig helt vild med det her koncept da jeg ikke tåler andet en ren stearin eller soyalys 👍👍👍👍

  1. tilføjer lige denne kommentar da jeg glemte at krydse boksen af hvor man gerne vil have svar! 🙂

   1. Hehe – jeg kender kun alt for godt det med at glemme at tilmelde sig svar! Og hej Naima – tak for dit spørgsmål.

    Du kan sagtens bruge den samme, hvis det er en keramik duftlampe a la dem jeg har, og hvis skålen ellers er stor nok, hvilket selvfølgelig svært for mig at afgøre, men jeg har endnu til gode at “møde” en aromalampe, der ikke havde plads nok til minimum en enkelt brik af min duftvoks 🙂

    Der findes også elektriske “diffusere” som blæser damp med aromaolier ud i luften, men jeg går ikke ud fra, at det er dem, du mener?

    Tak for dine søde ord i øvrigt – det lyder som om, at du er kommet til ret rette sted 🙂

    VH Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.