Betaling, fragt & levering

Betaling med kreditkort

Jeg modtager alle gængse betalingskort: Visa, Visa/Dankort, Visa/Electron, Mastercard, Mastercard/Debit og American Express og mobilepay. 

Leveringsomkostninger

Bestiller du for minimum 400,- giver jeg dig fragtfri levering med DAO til pakkeshop.

Ved køb for under 400,- er fragtprisen på hhv. 39,- for levering til pakkeshop (DAO) og 49,- med omdeling til dør (DAO)

Du kan også afhente helt gratis på Holbækvej 26 i Herning. Det vælger du bare ved tjek-ud, og så aftaler vi afhentningstidspunkt efterfølgende.

Du vil modtage en sms når din pakke er klar til afhentning i nærmeste postboks. Det er altså derfor, at du bliver bedt om dit mobilnr ved bestilling  – ikke fordi du bliver ringet op af mig 🙂

Leveringstid

I langt de fleste tilfælde er leveringstiden på 2-6 hverdage fra bestilling til levering. Jeg håber dog på din forståelse, hvis der skulle gå mere end 2 dage, før jeg får afsendt. Det kan desværre ske i travle perioder (okt-dec) da jeg kun er lille mig i firmaet 🙂

DAO afhenter pakker alle hverdage men ikke i weekenden i desværre.

Du vil få en e-mail fra mig, når din bestilling er færdiggjort og en sms/e-mail når din pakke kan afhentes.

Forsendelsens emballage

Jeg mener ikke, at der er nogen grund til at øge mine (og dermed dine) udgifter mere end højst nødvendigt. Jeg mener heller ikke, at det er nødvendigt at grisse vores skønne jord mere til, end højest nødvendigt – derfor genbruger jeg ofte emballage og pakkefyld til fragt. Så hvis du undrer dig over, at kassen, som du modtager dine varer i, ikke altid er spritny – så er det derfor.

Hvis du  ønsker ubrugt emballage, er du velkommen til at kontakte mig inden orden afsendes – så finder vi nok også ud af det.

Alle ordrer sendes naturligvis fornuftigt og fuldt forsvarligt pakket.

International forsendelse

Som udgangspunkt leverer DuftVerket kun til Danmark, men du er meget velkommen til at kontakte mig på ln@duftverket.dk hvis du ønsker forsendelse til udlandet – alt er muligt, men prisen er selvfølgelig højere, når vi taler udlandsporto.

Gebyr ved uafhentet pakke

Vælger du ikke at afhente din pakke, fordi du har fortrudt dit køb, så den ryger retur til mig refunderer jeg naturligvis dit beløb – dog trækker jeg et gebyr på 49 kr.  for at dække fragtomkostninger og håndtering.

Returnering

Du har naturligvis mulighed for at returnere varer, som er i samme stand de er modtaget i dvs. kun 100 % ubrugt duftvoks og lys f.eks.

Du sender varerne til:

DuftVerket, Lene Nehlsen, Holbækvej 26, 7400 Herning, ln@duftverket.dk og vedlægger en seddel med et par ord om, hvad du gerne til returnere helst vedlagt fakturaen som var med din ordre i første omgang med et par ord om din begrundelse for at returnere.

Returfragten betaler du selv.

2 tanker om “Betaling, fragt & levering

 1. Hej, jeg har hørt så meget godt om disse duftvokse, at jeg bestilte lampe og et par forskellige dufte, til både mig selv og som fødselsdagsgave til min veninde. Nu krydser jeg bare fingre for at det hele når frem inden hendes fødselsdag på lørdag. 🙂

  1. Hej Marlene
   Tusind tak for din ordre – det var da dejligt, at du har hørt meget godt om min duftvoks 🙂
   Du kan tro, at din pakke når frem inden på lørdag. Den bliver sendt i morgen tidlig.
   Håber gaven falder i god jord 🙂
   Vh Lene

Der er lukket for kommentarer.