Udgivet i Skriv en kommentar

Lad Os Få Gang I Bloggen!

Økologisk alternativ til duftlys

Ja for jeg kan ganske enkelt ikke holde mine tanker og ideer tilbage mere  jeg er nødt til at dele dem med jer! For ting tager tid og den tekniske del af min shop er lidt i drillehumør. Samtidig med at jeg sysler med det IT-mæssige så går jeg jo også og finjusterer og optimere DuftVoksen.

Det er simpelthen så fedt for en duft-nørd som mig, at arbejde med det her! Jeg elsker at skabe mine dufte, og jeg er bare helt enormt spændt på, hvordan I tager imod dem derude. Det er jo mine små (velduftende) babyer, der skal ud og stå på egne ben, i den store farlige og til tider hårde verden..

Så indtil vi for alvor slår dørene op til en handel, ja så kan I følge lidt med her på bloggen. Der vil være indlæg om dufte men mon ikke også jeg bevæger mig lidt ud i andre områder omkring dufte / velvære / personlig pleje / skønhedsprodukter? Det tror jeg 😉

Jeg glæder mig helt enormt til at få noget feedback fra potentielle kunder, som jo vil være en stor del af DuftVerket. Du kan påvirke hvilke dufte jeg producerer og endda få skabt en plade DuftVoks lige efter DIN næse. Hvordan og hvorledes det foregår, bliver klarlagt når vi åbner for salg.

Tak fordi du læste med! Og hvis du så har lyst, så smid lige et klik eller to her i den ikke alt for seriøse mini-undersøgelse herunder 🙂

[polldaddy poll=7159843]

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.