Tak for tilmeldingen og velkommen i DuftPanelet!

Rabatkode til lækre dufte er på vej til dig 😍 

Der skulle meget gerne lande en officiel velkomst-mail i din indbakke som indeholder din rabatkode indenfor nogle få minutter.

Kan du ikke umiddelbart se nogen mail, så tjek evt. dit spam-filter / uønskede mails.

Er velkomst-mailen med din rabatkode stadig tikke til at finde, så er der måske en risiko for, at du allerede er (eller tidligere har været) tilmeldt? Send mig en mail på ln@duftverket.dk med din tilmeldte adresse, så kan jeg hjælpe dig videre 🙂 

Og så skal du bare vide, at jeg er super glad for at byde dig velkommen i den her verden af velduft!

Ja faktisk er jeg virkelig begejstret for dig lige nu – en hel del mere end ham her…

 

popuopbilleder

16 tanker om “Tak for tilmeldingen og velkommen i DuftPanelet!

 1. Jeg er SÅ glad for mine duftlamper .. og de dufte jeg har prøvet indtil nu! 🙂 Lamperne er skønne at kigge på .. og duftene behagelige og ikke ‘frisk-luft-spray-agtige’! 😉 Min favoritduft er indtil nu ‘Easy like sunday morning’, der virkelig leder mine tanker på en hyggelig, doven solskins-søndag morgen. 🙂

  1. Tusind tak for de pæne ord og for din tilmelding til vores nyhedsbrev 🙂
   Ja Easy er jeg også personligt ret glad for.

 2. I ved ikke hvad I savner før I har prøvet disse fantastiske dufte-en fantastisk ny måde at skabe hygge på

  1. Tusind tak for de meget flotte ord Kirsten 🙂

 3. Hej
  Jeg hedder Heidi og bor også i Herning. Tit har jeg været fristet til at købe duftlys, men de har altid duftet for meget af billig deo. Har tit været været fristet til at købe clean ‘s duft lys, men synes de er vild dyre.
  Så jeg håber at finde noget her som ligner. 😊😊
  Mvh Heidi

  1. Hej Heidi – fra selveste Herning!
   Tusind tak for din besked! Det er så hyggeligt..
   Jamen det kan jeg fuldstændig sætte mig ind i mht. både de billigt lugtende lys og prisen på Cleans duftlys.
   Det lyder som om, du skulle prøve min Clean Clean Cotton, og du kan spare fragten og afhente ved min hoveddør : )

   VH Lene

 4. Jeg indrømmer👐
  Jeg er afhængig af Disse Duft perler her.
  Har efterhånden prøvet de fleste, har styret udenom, MANDEDUFTE🤭
  De er et lille afsnit, jeg ikke ænser😊.Mine Rene dufte- blomster dufte; Uden at få stukket en buket i næsen, Nej den er der bare🥰.og Gør Mig i godt humør uanset hvad.

  1. Jeg har prøvet mange forskellige dufte, min favorit er helt klart : Crisp Clean Cotten…
   Whaaou en skøn og dejlig duft…
   Har allerede bestilt ny sending .
   Hilsen Helle 🙏🙂

   1. Hej Helle – beklager det sene svar her, men jeg har simpelthen ikke set det før nu. Tusind tusind tak for de søde ord. Crisp er også.. hvis ikke nr 1 af på listen over de mest solgte, så i hvert fald nr 2 lige nu : )

    VH Lene

  2. Hejsa.
   Dejligt med naturlige ingredienser! Det skal prøves. Kan du anbefale en frisk naturlig duft? Det er svært at forklare en duft, men jeg ELSKER eks cedertræ og lette citrusnoter, fordi det ikke virker tungt!
   Glæder mig 🙂
   Venligst Janne.

   1. Hov? Hvorfor dælen ser jeg først din kommentar nu… Nå men hej Janne – og tusind tak. Det kan jeg i hvert fald: Oki Doki Lemon & Moss består af citrongræs og egemos. Det er lidt derhenad : )
    Søg evt. bare på “moss” i søgefeltet, så finder du den.
    VH Lene

 5. Så er der bestilt igen igen🥰
  Min ” Duftskuffe” må ikke gå tør, for mine Yndlings dufte💖.
  Jeg bestilte en plade Blue Berry cheesecake,Vel og mærke, at jeg ikke kan lide ostekage. Men disse her, kan jeg ( Næsten) putte op i næsen😅,De dufter så godt. Jeg bliver i super humør, af sådan en Duft
  Mig Slipper Du ikke af med igen💯
  Mange tak for at befri, mit hjem, for alverdens duft dimser. Der gør luften tør, og giver hovedpine.
  Hvad så med mine hunde? .
  De står pænt ved siden, af mig når vi vælger duft om morgenen
  Tak Lea😍😘
  Kh Laila Hansen

  1. Hov? Hvorfor dælen ser jeg først din kommentar nu… Nå men i hvert fald TAK for dine søde ord Laila. Kunder som dig er dælme guld værd, for de små forretninger 🙂 Og hold nu fast det lyder som kvalitetstid med dine hunde haha… Sååå hyggeligt.
   VH Lene

 6. Skønne dufte. Er specielt glad for hippiduften. De elektriske lamper er jeg også meget glad for, da duften ikke bliver så kraftig.

  1. Tusind tak Jessie : ) Det er dejligt at høre.
   Hvis du gerne vil bruge en lampe til fyrfadslys og have en mild duft, så har du også altid muligheden for at skære en brik over og så kun bruge en halv af gangen. Men det ved du sikkert 🙂
   VH Lene

 7. Jeg har lige bestilt en prøvepakke og duftlampe. Glæder mig så meget til at modtage og afprøve dette nye duftunivers. 😍👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.