Forretningsbetingelser

På trods af at DuftVerkets duftvoks ikke indeholder nogen af de 26 særligt allergene stoffer eller phthalater og i øvrigt lever op til de af EU fastsatte krav, skal jeg gøre opmærksom på risikoen for at udvikle parfumeallergi. Helt på samme måde som ved at bruge parfume på kroppen osv.  Risikoen er dog mindre ved brug af duftlys / duftvoks, end ved parfume der bruges på huden. Fra Miljøstyrelsens side, er der dog et lovkrav om at denne risiko skal oplyses, når man beskæftiger sig med parfumerede produkter.

Duftlys lavet på sojavoks bør opbevares forholdsvist køligt og ikke i direkte sol, da sojavoks har en lav smeltetemperatur. Dog er dette kun af kosmetisk betydning.

Fragten er gennem Post Danmark og står til 49 kr. uafhængig af din ordres størrelse. Jeg sender som pakke uden omdeling for at holde omkostningerne nede og leveringstiden er 2-5 arbejdsdage efter modtaget ordre. Voksen er håndlavet på bestilling og sammen med det faktum, at jeg har andre projekter ved siden af, er det desværre ikke muligt at levere fra dag-til-dag.  Jeg sender dog normalt inden 1-2 arbejdsdage og er ikke ansvarlig for evt. forsinkelser hos Post Danmark.

Du har altid 14 dages returret på ubrugte varer. Returfragten betales af dig som køber.

Duftvoksen er håndlavet og derfor kan der være små afvigelse fra batch til batch. Desuden kan der være enkelte varianter hvor voksen er farvet af duftolien – jeg bruger ikke tilsat farve for at maskere dette, da farven er overflødig i min optik.

Jeg bruger udelukkende betalingsmodulet Stripe som modtager de mest gængse kort.

Ingredienserne i DuftVerkets duftvoks: økologisk sojavoks + parfume. En mere udspecificeret ingrediensliste kan tilsendes på forespørgsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *