Udgivet i 4 kommentarer

Mænd og duftlys

Jeg synes personligt ikke, at mændene skal snydes for gode dufte, men helt fordoms-fuldt-agtigt, så troede jeg måske at der ville være langt mellem hankøns-snapsene. MEN jeg er da blevet positivt overrasket på den front 🙂 Kære drenge, kære mænd; Af hjertet tak! I er mange, og I er trofaste i min lille butik.

Jeg er faktisk netop faldet over (den mandlige) YouTube´er BeautyByJasonI som tydeligvis elsker sine Bath and Body works duftlys (ligesom ma-ha-haaange andre YouTubere og undertegnede også gør) Men igen – han kender jo heller ikke til DuftVerket haaarh harh harh.. Ej sorry. Bath and Body Works rules!!

Lige knapt 7 min. inde i videon sætter han ekstra fokus på de maskuline duftlys, og jeg kan. næsten. ikke. holde. UD, at jeg ikke kan dufte dem gennem skærmen!! Jeg er nemlig selv stor tilhænger af maskuline duftlys med f.eks. træ, læder, musk og vetiver – alle de der jord-agtige og dybe noterer bare lige mig! Jeg burde have en hel kategori til maskuline duftlys, men pt. er min mest maskuline duftvoks denne Blissful Birch med sine træ-noter og vetiver. Love it!

Tilbage til Jason – tag lige et kig på hans anmeldelse af Bath and Body Works duftlys – han gør det altså virkelig godt!

4 tanker om “Mænd og duftlys

 1. Åhh jeg vil så gerne prøve BBW lys, og har da også haft kontakt til et par danskere i USA der ville sende til mig, men så koster det jo en halv arm i porto, så det er aldrig blevet til noget. Både de flotte krukker og alt det flotte tilbehør man kan købe gør det spændende. Men sådan rent duftmæssigt, jaeh så er jeg sådan set ret godt dækket ind nu hvor jeg kender Duftverket 😉 Og så må jeg nøjes med mine egne DIY bling bling aromalamper 😉
  Men der er flere og flere mænd der går op i bolig, indretning osv så du kunne sagtens have et lille mande-hørm hjørne 😉 Personligt er jeg slet ikke til maskuline dufte!! Med mindre det kommer fra brystkassen af en mand, høhø 😀

 2. Hej Lisa – tak for din kommentar!
  Ja jeg skal måske nok have et mande-hørme-hjørne i form af en kategori, der hedder “Maskuline dufte”… 🙂 Tak for tippet!
  Jeg har faktisk selv købt de helt små votives fra Bath and Body Works på Ebay, men det har dælme også været dyrt. Efter jeg så videoen her ovenfor… ja så faldt jeg altså HELT i… Nu har jeg bestilt direkte fra Bath and Body Works og fået ShopUSA til at videresende til mig. Heldigvis var der en del rabat osv. hos begge steder, men stadigvæk – aaaalt for mange penge på duftlys.
  Og altså… TAK for de søde ord om DuftVerket. Det er virkelig pænt af dig (og kinda true hehe)

 3. Hej Duftverket.dk

  Jeg er meget interesseret i at lave en parfume både til mænd og kvinder, og jeg har fundet ud hvordan glasset skal se ud men duftet skal os have en virkelig god duft som man bare vil købe, jeg vil gerne lave en duft der ikke er blevet lavet endnu som gerne skal holde godt, men problem er at jeg ikke ved hvad de skal dufte af men ved mænd skal de have lidt af den blanding som Playboy parfumen har og en andenduft oven i eller 2 og ved kvinden skal det være blanding af roser, og duften skal have 3 Playboy og Hogo Boss til kvinder, og One Million men problemet er vis jeg skal lave det skal det os være at jeg søger nogen folk der kan designe et glas holder til duften i som kan designe den logo jeg har i hovedet. Gerne nogen her i Danmark. Tak op forhånd

  1. Hej Dannia
   Tak for din besked – det lyder da super spændende.
   Jeg er ikke helt med på, om du skriver fordi du tænker, at jeg kan løse opgaven med emballagen/glasset? Eller er det sammensætningen af dufte?
   Jeg laver hverken parfumer til kroppen eller noget, så jeg tvivler lidt på, at jeg overhovedet kan hjælpe dig.
   Det er (ikke for at tage modet fra dig) men lidt et hårdt marked at komme ind på. Der er en stram lovgivning når det kommer til produkter, der skal på huden, men det er selvfølgelig ikke umuligt – det er der ikke noget der er. Så jeg ønsker dig al mulig held og lykke med projektet. Og beklager selvfølgelig, at jeg ikke kan hjælpe, men skriv endelig igen, hvis det er mig, der misforstår 🙂
   Fortsat god dag
   VH Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *