Udgivet i Skriv en kommentar

Min betalingsløsning Ewire er gået konkurs!

På Ewires hjemmeside er der pt. kun følgende at finde: “Ewire Danmark A/S er lukket d. 11 april. Flere informationer følger mandag d. 14. april.”

Så det er jo ikke ligefrem en god nyhed at vågne op til på en ellers dejlig lørdag morgen. Det betyder, at må lukke for bestillinger og hurtigst muligt finde et alternativ, så vi kan fortsætte med at sende velduft ud til jeres skønne hjem.

Hvis du har lagt en ordre hos mig inden for de sidste par dage, som endnu ikke er gennemført; DON`T WORRY jeg annullerer den bare, så dine penge kommer retur på din konto. Så må vi evt. tage den over en god gammeldags bankoverførsel, hvis du har lyst til det. (Jeg tager selvfølgelig direkte kontakt til dem, det drejer sig om her.)

Helt egoistisk er det også noget skidt for os webshop-ejere. De penge vi har stående derinde, kan vi jo lige nu kun håbe på at se igen… Jeg hæver mine penge hjem til firmaet jævnligt, så jeg har heldigvis ikke store formuer stående i Ewire. Der er dermed ingen fare for at DuftVerket går konkurs, men jeg føler sgu med de af mine “kolleger” som har mange penge i klemme lige nu. Lad os se hvad Ewire siger til det i morgen 🙂

R.I.P Ewire og tak for den tid vi havde sammen…

UPDATE: Jeg har nu oprettet Paypal, så der er åben for ordre igen 🙂 Paypal kan du bruge med alle kort – og du behøver ikke at have en konto der!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.